Swissvax Crystal Rock

  • Kiállítási minőségű, több mint 76 térfogatszázaléknyi tiszta, első osztályú, fehérített, észak-brazíliai karnauba viaszt tartalmazó készítmény
  • Kimondottan a világ egyik leghíresebb autóápolási és -konzerválási szakembere, a nagy-britanniai Paul Dalton számára kifejlesztett viasz
  • Csíkmentesen ragyogó bevonatot alkot, jelentősen javítja a fényezés vízlepergető hatását
  • Használata legendásan könnyű
  • Kezelés előtt a fényezést Cleaner Fluid tisztítószerrel elő kell készíteni

Paul Dalton kezén több szuperkocsi ment már át, mint bármelyik autóbolond filmsztárén, és a sajtóban is csaknem olyan gyakran szerepel, mint a filmvászon hősei. A világ minden táján elismerik a létező legdrágább autók kiállítási előkészítése és konzerválása terén szerzett szakértelmét.

A 76 térfogatszázaléknyi tiszta, fehérített, brazil karnauba viaszt tartalmazó Crystal Rock viasz a ma kapható legmagasabb karnaubaviasz-tartalmú autóápoló szere. A kocsi fényezésén sima, üvegszerű, mégis ellenálló és jelentős fizikai védelmet nyújtó, vízlepergető filmet alkot, és fényesítő hatása még a fehér és ezüst autókon is szembeszökő. Egy Paul Dalton-féle Crystal Rock viaszbevonat 6-12 hónapon át megőrzi hatását, és újabb rétegek felhordásával a hatása fokozható. Amikor víz éri, a Crystal Rock viasz megduzzad és pórusai bezáródnak. A jelentős karnaubaviasz-koncentráció hatására a fényezésre hulló víz nagy cseppekben összegyűlik és lepereg a felületről. Minél több réteget viszünk fel, annál vízhatlanabb lesz a bevonat. Paul egyik ügyfeléről feljegyezték, hogy három réteg után már a menetszéllel szárította az autóját… nem más ez, mint az autóápolás magasiskolája.

Nem véletlen, hogy a világ legértékesebb autói közül jó néhányat Swissvax Crystal Rock viasszal konzerváltak – elég, ha csak a franciaországi Mulhouse-ban működő nemzeti autómúzeumban, a Cité de l’Automobile-ban látható Bugatti Royale-okat említjük.

A Crystal Rock viasz felhordása előtt a felületet elő kell készíteni Swissvax Cleaner Fluiddal, hogy a fényezés üvegszerűen sima, tökéletesen tiszta és a korábbi viaszolások maradványaitól, savas esők nyomától, kátránytól, rovartetemektől és minden egyéb szennyeződéstől mentes legyen, mert a viasz csak így tud kellően megtapadni. A tökéletes előkészítés a világhírű Swissvax-bevonat záloga. Ezt a viaszt szaténtasakban adjuk át vevőinknek, és mellékelünk hozzá egy Paul Dalton által személyesen aláírt eredetiségi tanúsítványt.

.